Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festa de les Famílies a la Residència i CAE Bellvitge

 
El passat dia 25 de maig vam celebrar la Festa de les Famílies a la Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat.
 
Aquest any, la temàtica escollida per aquesta Residència i CAE de Villablanca Social ha estat “els anys 80”. Tots ens hem endinsat en aquella dècada recordant sèries, dibuixos animats, cantants i look d’aquells anys.
 
S’ha dut a terme una jornada de portes obertes per visitar les llars i les habitacions dels nois i noies; també hem fet el visionat d’un vídeo musical amb fotos de les activitats del darrer any.
 
Per sort, la pluja ens va respectar i vam poder estrenar el pati interior, que ha quedat molt ampli des de l’última reforma.
 
Allà un dels residents del CAE Bellvitge va realitzar un concert de piano, també hi va haver l’actuació a càrrec de la companyia “Escalivada”, que va fer ballar a tothom, i l’aperitiu que sempre té un gran èxit.
 
Destaquem la visita sorpresa de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, que ens va venir a saludar i va passar una estona amb tots nosaltres.
 
Moltes gràcies a tothom! Us esperem l’any que ve!
 
 
 
 
 
 

Galería de imágenes VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS