Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Tallers, parades als carrers i places, teatre i sardanes per celebrar Sant Jordi al Grup Pere Mata


Els diferents centres del Grup Pere Mata ja ho tenen tot a punt per celebrar la diada de Sant Jordi, el proper 23 d'abril, amb diverses activitats que tenen un objectiu comú: contribuir a la inclusió social de les persones usuàries.
 
Prèviament, s'han fet tallers per confeccionar materials de Sant Jordi com roses, dracs, punts de llibre, clauers, etc. a les diferents empreses del Grup Pere Mata. Aquests materials es posaran a la venda en diverses paradetes que s'instal·laran el mateix dia de Sant Jordi a Reus a la plaça del Mercadal; a la plaça del Castell d'Amposta, a Avinyó, a la plaça de Llinars del Vallès, a Cerdanyola del Vallès, a Barcelona (a Porta – Barcelona i a Vallbona) i al Prat de Llobregat.
 
D’altra banda, el dia 15 i 16 d’abril s’ha celebrat un concurs de dibuixos de St. Jordi a la Residència de Porta Barcelona i a la Residència de Relat d’Avinyó han celebrat l’any del poeta Joan Brossa amb un taller de bibliotemàtica.
 
El dia de Sant Jordi també es viurà amb diverses activitats dins dels centres. En el cas de Villablanca, s'instal·laran al matí parades de roses, de punts de llibre i d'artesania elaborades pels usuaris. A més les persones usuàries representaran la llegenda de Sant Jordi i hi haurà ball de sardanes durant tot el matí. D'alta banda, dins la Unitat de Psicogeriatria de l'HU Institut Pere Mata també hi haurà parades amb manualitats fetes pels usuaris.
 
A les Residències Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig, Onze de Setembre del Prat de Llobregat, Porta Barcelona, Vallbona, Cerdanyola del Vallès i Relat d'Avinyó també hi haurà tant parades amb manualitats fetes pels usuaris com un lliurament de roses als residents.
 
A més, a la Residència Monestir de St. Bartomeu aprofitaran el dia per anar d’excursió a l’Ermita de Montalbà i a la Residència Onze de Setembre del Prat de Llobregat veuran algun documental de la diada de Sant Jordi. Es realitzarà un intercanvi intergeneracional a les Residències Jaume Batlle de Poblenou (escola La Mar Bella), Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig (Col·legi Valeri Serra), Cerdanyola del Vallès (alumnes de 4t ESO) i Llinars del Vallès (Escola Salvador Sant Romà).
 
A més, el dia 23 d’abril algunes persones usuàries dels serveis del Grup Pere Mata passejaran per les seves respectives ciutats per veure les parades amb la temàtica de Sant Jordi. Per últim, la Residència i CAE Marinada duran a terme des del 23 fins al 26 d’abril un seguit de representacions del conte vivenciat “la llegenda de Sant Jordi”. També a la Residència de Porta Barcelona faran un taller cultural d’aquesta llegenda i entregaran els premis del concurs de dibuixos.
 

Galería de imágenes VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS