Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca obté la certificació amb la nova norma ISO 9001:2015


Villablanca, l’àrea de discapacitat intel·lectual del Grup Pere Mata, integrada per diferents serveis, residències, unitats hospitalàries de mitja i llarga estada, centres de dia i serveis ambulatoris amb l’objectiu d’atendre a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de salut mental, i amb el suport d’equips professionals especialitzats no assistencials com els Departaments d’Investigació, Formació i Docència, Farmàcia i Unidosi, Cuina, Gestió de Persones, Gestió de Compres, Gestió de la Informació i Gestió d’Equips i Instal·lacions; ha superat amb èxit, una vegada més, les auditories de certificació del seu Sistema de Gestió de Qualitat sota la norma ISO 9001.

Aquest any amb la novetat de que s’han superat els requeriments i nous reptes que comporta l’aplicació de la nova norma ISO 9001:2015. Aquesta avaluació positiva suposa una clara aposta per la millora contínua i l’excel·lència i esforç diari dels seus processos, serveis i professionals.

DNV (DNV Business Assurance) ha estat l’entitat certificadora responsable de comprovar el compliment de la norma abans mencionada i que ha emès la certificació ENAC. Aquesta certificació té molts avantatges, principalment la de generar confiança i transmissió de compromís a tots els grups d’interès i societat en general. A més, dels avantatges més interns com la millora substancial dels processos i la disminució de costos que això comporta, l’increment en la implicació dels professionals per aconseguir la feina ben feta i organitzar-se d’una manera molt més adequada per afrontar els reptes que sorgeixen en el dia a dia de l’organització.

Tot això suposa un reconeixement a la bona labor de Villablanca en els territoris on és present i dels seus serveis i especialment als seus professionals.
 

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES