Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata de rotació a l'HU La Paz


Ainhoa Leunda Domènech, resident de Psiquiatria de 4art any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), està portant a terme, entre setembre i novembre d’enguany, la seva rotació externa a la Unitat de Formació i Investigació en Psicoteràpia (UFIP) de l’Hospital Universitari La Paz (Madrid).

Aquesta unitat, coordinada per la Dra. Carmen Bayón i la Dra. Beatriz Rodríguez de la Vega, és un centre de referència en Psicoteràpia i ofereix un complet programa formatiu tant a residents propis com a externs. Aquests últims poden realitzar la seva rotació a la unitat de Psicooncologia de l’Hospital Universitari la Paz o a l’Àrea de Salud Mental de l’Hospital General Carlos III.

Les activitats formatives són molt diverses i aborden temes com el dol, el trauma, mindfulness, regulació emocional i intervenció en trastorns de la personalitat entre altres. De forma quinzenal els residents també poden rebre formació en teràpia sistèmica.

La pràctica assistencial té un pes fonamental en la rotació i els residents externs participen activament en sessions de teràpia individual o grupal i interconsulta hospitalària, amb la supervisió directa de professionals amb àmplia experiència.
 

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES