Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada de recepció per als nous residents a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM)

 
Aquesta setmana, onze nous residents s'han incorporat a la Unitat Docent Multidisciplinar de l'HUIPM: quatre residents de psiquiatria (MIR), quatre de psicologia clínica (PIR) i tres d'infermeria en Salut Mental (IIR).
 
Durant la jornada, que s'ha dut a terme en tres dies, diversos professionals del nostre centre els han proporcionat informació sobre el desenvolupament del programa formatiu durant la residència, aspectes clínics bàsics des de la perspectiva de les tres especialitats, el maneig de la història clínica informatitzada i les línies de recerca actives a què podran incorporar-se. Per acabar, els nous residents han tingut l'oportunitat de reunir-se amb els residents de les tres especialitats per plantejar preguntes i compartir inquietuds.
 
L'acte de cloenda s'ha realitzat al Pavelló de Distingits de l'HUIPM i ha comptat amb la participació d'Ángel Quintano, Tècnic en acompanyament i suport mutu, que ha compartit la seva experiència personal i la seva tasca dins l'equip del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tarragona. La cloenda ha estat a càrrec del Sr. Joan Amigó, President del Consell d'Administració.
 
Agraïm a tots els que van col·laborar perquè aquesta jornada hagi estat un èxit!

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES