Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Relat d'Avinyó gaudeix de "La Traviata" a Sabadell

 
Aquest any a la Residència i Centre de Dia Relat d'Avinyó, que gestiona Pere Mata Social, hem començat amb ganes de que els nostres residents puguin gaudir de coses que de joves no van poder aprofitar. Per aquest motiu, ens hem apuntat a un programa cultural que ens permet assistir a preus simbòlics a l'òpera, al ballet, a teatre i a diferents arts escèniques.
 
Gaudint d'aquest avantatge, el passat 19 de febrer vam anar al teatre "La faràndula" de Sabadell per gaudir de l'òpera "La Traviata" de Giuseppe Verdi. Per la majoria dels residents va ser la seva primera òpera, i es van mostrar impressionats en veure un espectacle tan ric i emotiu, ja que potser hi havia 40 actors damunt l'escenari i amb la seva veu feien posar la pell de gallina.
 
L'òpera en si ja és un espectacle. Aquesta constava de 3 actes que passaven en 3 contextos diferents. El teló es va aixecar amb una gran festa a casa de la protagonista a París. El 2° acte transcorria en una casa de camp a prop de Paris, i finalment, el tercer en les habitacions privades on la protagonista s'està morint consumida per la seva malaltia. Tot un drama vital i amb les caracteritzacions de cada moment que anava acompanyada de l'orquestra Simfònica del Vallès.
 
Va ser una tarda diferent i tots els residents van mostrar moltes ganes de repetir.
 
 

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES