Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Onze de Setembre celebra Carnestoltes al ritme de Grups Musicals


Es va celebrar a la Residència Onze de Setembre, com cada any, el tradicional Carnestoltes, sempre tant divertit i ple d’activitats que van omplir d’alegria als nostres residents.
 
La setmana, va començar amb un Bingo musical, en el que es va gaudir de les veus de Manolo Escobar, Rocio Dúrcal, Lola Flores o Marisol, omplint de música i records la memòria dels participants.

No va faltar la Gymkana a ritme de Balls carnavalers i moments molt divertits amb pilotes i paracaigudes. 

Tampoc va defraudar el taller de cuina, on a més de ficar les mans a la massa, va servir per gaudir d’un berenar de galetes musicals.

Dijous, amb el taller de complements els nostres residents es van divertir enganxant gomets a les màscares i corbates, que van fer servir per la desfilada posterior.

El divendres, es va celebrar la Gran Festa de Carnestoltes al nostre centre, amb la temàtica de música Rock entre la més escollida pels professionals de la residència, que van realitzar un ball per plantes per agradar als residents. A la tarda, vam comptar amb la actuació del grup de ball urbà “Beet Urban”.

Dilluns 21, vam poder veure com l’Albert Show ens va fer moure el cos amb balls de sempre que tant agraden als nostres residents.

I, per finalitzar la setmana, dimecres 23, es va celebrar l’Eucaristia amb el Pare Francisco i a la tarda el tant esperat “Enterrament de la Sardina”, on aquesta va anar recorrent les plantes perquè tothom poguéssim plorar la seva mort.
 

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES