Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Taller gastronòmic a la Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu

 
Les padrines que formen part del grup de treball del taller de manualitats de la Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu, de la Fundació Pere Mata, s’han passat tota una setmana trencant nous.
 
Aquestes nous,  han estat el regal d’una família pagesa i productora d’aquests fruits al nostre poble, Bellpuig.
 
Per treure profit a aquest regal, amb l’equip multidisciplinari del centre, vam estar discorrent quina sortida en donaríem. Finalment, i després d’haver parlat amb una cuidadora del centre, molt experimentada en arts culinàries i concretament,  en la realització de postres amb dolços, vam optar per realitzar unes postres tipus “pasta” amb base de nous. Concretament, farem unes pastes seques amb nous, sucre, i un altre ingredient secret que té ben guardat la nostra cuinera, que li donarà el toc i el gust final. De moment, amb les padrines hem trencat i envasat amb pots de vidre les 5 caixes de nous.
 
En breu, organitzarem el taller de cuina amb totes les “cuineres” residents de casa nostra. Aquestes pastes de nous, seran de ben segur el “plat estrella” en la Festa de la Família, que realitzarem a la Residència a finals d’Abril.

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES