Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’IES Montserrat Roig de Terrassa visita la Fundació Pere Mata

 
Aquesta setmana un grup de 34 estudiants del Grau Mig d’Atenció a Persones en Situació de Dependència de l’IES Montserrat Roig (Terrassa) han visitat les instal·lacions que la Fundació Pere Mata té al C/ Tolerància.
 
Aquesta visita forma part d’un seguit de visites formatives a diferents entitats socials que el professorat de l’esmentat centre ha organitzat per tal que l’alumnat pugui ampliar la seva visió del món laboral.
 
Desenvolupament de la visita:
 
La visita es va iniciar amb una presentació general de la Fundació Pere Mata, a càrrec del gerent de l’Entitat, el Sr. Enric Cardús. Posteriorment, l’alumnat es van dividir en quatre subgrups que van anar recorrent, segons un itinerari establert,  diferents espais on s’explicava cada un dels serveis de la Fundació Pere Mata, a saber:
  • Servei Prelaboral
  • Centre Especial de Treball
  • Serveis d’Habitatge
  • Servei de Teràpia Ocupacional
  • Servei d’Acompanyaments i Banc d’ajudes Tècniques
 
L’explicació de cada servei anava a càrrec de persones usuàries i professionals del mateix. També es van realitzar diferents dinàmiques per tal de conèixer d’una manera més vivencial el funcionament de cada servei i les tasques que hi desenvolupen els professionals.
 
Tant alumnat com professorat es van mostrar molt satisfets amb l’experiència la qual va contribuir a ampliar els coneixements del món laboral i les possibles sortides professionals un cop finalitzats els estudis.

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES